Τα προϊόντα μας

Η δημιουργία ποιοτικών υγιεινών σνακ από πρώτες ύλες είναι βασική αξία της εταιρίας μας. Προσφέρουμε σε εσάς με πολύ αγάπη και φαντασία έναν δρόμο που οδηγεί στα υγιεινά πρότυπα διατροφής, καλής υγείας, δημιουργικότητας και ευαισθητοποίησης .

Οι πρώτες ύλες μας

Οι πρώτες ύλες μας Στηριζόμαστε σε φυτικές πρώτες ύλες, όπως οι φακές και το παντζάρι που προσφέρουν στον καταναλωτή μας την δυνατότητα να γευτεί και να επιλέξει προϊόντα με στόχο την διατήρηση του υγιεινού τρόπου ζωής αλλά και την αναζήτηση νέων γεύσεων.

Θρεπτικά συστατικά

Τα προϊόντα μας με κύριο συστατικό τις φακές αποτελούνται από Αλεύρι Φακής, Άμυλο Ταπιόκα το οποίο είναι προϊόν διατροφής πλήρως απαλλαγμένο από γλουτένη, πολύ ενεργητικό, κατάλληλο για άτομα με ευαισθησίες στην πέψη. Επίσης με την προσθήκη ντομάτας και βασιλικού προστίθενται στο προϊόν μας στοιχεία της μεσογειακής διατροφής.

Τα προϊόντα μας από παντζάρι περιέχουν θρεπτικά συστατικά όπως Ρυζάλευρο, Άμυλο Κασάβα μία τροπική ρίζα που συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία του γαστρεντερικού συστήματος , Σπόρους Τσία που βοηθούν το σώμα μας να διατηρείται ενυδατωμένο. Επίσης είναι ιδανικά καθώς προσφέρουν φυσικά ενεργειακά αποθέματα στον οργανισμό. Γι’ αυτό τα προϊόντα μας είναι κατάλληλα για πριν τη γυμναστική ή μια έντονη μέρα.