Είμαστε μαθητές του Αριστοτέλειου Κολλεγίου Θεσσαλονίκης και του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αγίου Δημητρίου και στο πλαίσιο του προγράμματος της Εικονικής Επιχείρησης του JA Greece για τη σχολική χρονιά 2022-2023 δημιουργήσαμε την εικονική μαθητική επιχείρηση E.L.A (Eat, Learn, Act).

Η εταιρεία μας παράγει καινοτόμα σνακ, στοχεύοντας να κινητοποιήσει παιδιά και εφήβους να γίνουν ενεργά μέλη μιας συμπεριληπτικής κοινότητας, να τους ευαισθητοποιήσει για τα σημαντικά κοινωνικά προβλήματα της εποχής μας και να τους δώσει κίνητρα μέσα από παιγνιώδη τρόπο για την υιοθέτηση υγιεινών διατροφικών συνηθειών, προκειμένου να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους.

Η συσκευασία των προϊόντων θα περιέχει συλλεκτικά αντικείμενα ενώ παράλληλα θα παραπέμπει (μέσω QR code) τον καταναλωτή στη διαδραστική ιστοσελίδα της εταιρείας όπου θα μπορεί να συμμετέχει σε θεματικά ηλεκτρονικά παιχνίδια με ξεχωριστούς χαρακτήρες από διάφορες κοινωνικές ομάδες. Το προϊόν θα πληροί όλες τις προδιαγραφές ώστε να μπορεί να διατεθεί και στα σχολικά κυλικεία. Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης απώτερος στόχος της εταιρείας είναι η υποστήριξη μαθητών από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Ποιοι είμαστε